2013-05-28 18:26:16• hírek • Szatmár.ro

Hűsítő és egészséges nyalánkságok a Bianco Milanoban

Lassan valóban itt a nyár, a tomboló hőségben pedig kevesen tudnak ellenállni egy gombóc hűsítő fagylaltnak - vagy még inkább kettőnek. Ám a fogyókúrák alatt és a fiatalos külső megőrzésére való összpontosításkor a legnagyobb kihívást az édes ízek mellőzése okozza. Pedig léteznek egészséges desszertek!

A Bianco Milanoban a fagylaltok mindig friss és természetes alapanyagokból, olasz kézműves recept szerint, az olasz mesterek fortélyait ellesve készülnek - aromájuk maguktól alakulnak ki, hiszen nincs szükség különféle adalékok hozzáadására. A desszertek gondosan kiválasztott gyümölcsökből, autentikus recept szerint készül.

A kínálatban számtalan remek ízt fedezhetünk fel és a hagyományokhoz való ragaszkodásnak köszönhetően a gyümölcsök minden zamata érződik a gombócokon. A finom íz és a krémes állag egy tökéletes desszertet alkot, amely ugyanakkor könnyű és egészséges.

A friss gyümölcs ízek, illetve a csokoládé és a joghurt mellett sztracsatella, fekete csokoládé, Cassata Siciliana és Cookies ízek is szerepelnek a kínálatban. Összesen tizenkét ízű krémfagylalt, négyféle ízű gyümölcs fagylalt, illetve négy ízű szicíliai jégkása, Frappé és makedón saláta közül válogathatnak a Bianco Milano vendégei. A felsoroltatok kívül finom italok, kávék és hűsítő limonádék is készülnek a megrendelők kívánságára.

Mivel nem lehet szóban leírni az autentikus olasz fagylalt ízvilágát, ezért hagyd néhány percre a mindennapi gondokat magad mögött és látogass el a Bianco Milanoba, amely két hete nyitotta kapuit Szatmárnémeti régi főterén, a Korzón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: